KAHİRE, 29 Mart (Xinhua) — Ramazan Bayramı yaklaşırken birçok ülkede fırınlar, geleneksel bayram tatlıları ve kurabiyelerin hazırlığını yoğunlaştırdı.
Bu özel tatlılar, bayram sofralarını süsleyen ve birlikte keyifle tüketilen lezzetler olarak öne çıkıyor.
Kurabiyelerde en çok kullanılan malzemeleri arasında Antep fıstığı, ceviz ve hurma başı çekiyor. Bunlara ek olarak badem ve incir gibi geleneksel lezzetler de sıklıkla tercih ediliyor.
Haber Kaynak : SONDAKIKA.COM
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”
GÜNDEM
10 Mayıs 2025SPOR
10 Mayıs 2025GÜNDEM
10 Mayıs 2025SPOR
10 Mayıs 2025SPOR
10 Mayıs 2025GÜNDEM
10 Mayıs 2025GÜNDEM
10 Mayıs 2025